Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

La Maison
Ref: XKK19

Σύγχρονη διεθνής κουζίνα

Χρυσοί Σκούφοι 2019

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Σαντορίνη - Ημεροβίγλι
Τηλέφωνο : 2286025649
Site: www.lamaison-santorini.com/
facebook

Τιμή : € 60 - €75
Ανοιχτό : 1Απρ.-1Νοεμ.

  • Σερβίρει και έξω
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Ατμοσφαιρικό εστιατόριο στο Ημεροβίγλι, με θέα στην καλντέρα. Στο menu μια ενδιαφέρουσα επιλογή πιάτων εμπνευσμένη από τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις αλλά και την γαστρονομική παράδοση της Σαντορίνης. Δοκιμάστε: Ψητές καραβίδες με χώμα ταραμά, ζελέ ούζο και φύκι kombu, μαγιάτικο μαριναρισμένο σε φάβα σε ζύμωση, κάπαρη και οξύμελι.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία με την Καλντέρα στο πιάτο υπόσχεται το ατμοσφαιρικό εστιατόριο «La Maison» σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Σαντορίνης, στο ρομαντικό Ημεροβίγλι. Οι ταλαντούχοι σεφ Δήμος Σαμουράκης & Βασίλης Σδρούγιας, δίνουν ρεσιτάλ ευρηματικότητας παντρέοντας γαλλικές και ιαπωνικές τεχνικές με ελληνικές και ξένες πρώτες ύλες εκεί που η Καλντέρα απλώνει μπροστά σου την πιο εντυπωσιακή όψη της. Πατώντας στην πλούσια γαστρονομική παράδοση της Σαντορίνης και της Μεσογείου και επιμένοντας στην εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες του τόπου και της Ελλάδας ευρύτερα, οι προτάσεις ξεκινούν από πιο οικεία πιάτα βαθιάς νοστιμιάς και φτάνουν μέχρι τη μοριακή και σύγχρονη έκφραση μιας δημιουργικής μοντέρνας διεθνούς κουζίνας. Σε σκηνικό μοντέρνας κομψότητας, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, το ηφαίστειο και τα γύρω νησιά, θα δοκιμάσετε εμπνευσμένα πιάτα που καινοτομούν χωρίς να χάνουν την ουσία της μεσογειακής κληρονομιάς. Το αποτέλεσμα είναι σύγχρονο, γευστικό και πολύ ενδιαφέρον με πιάτα όπως το πληθωρικό καβούρι με λευκή σοκολάτα, κάσιους, αγγούρι, ρέβα, τζίντζερ, σησαμέλαιο, αβγά χελιδονόψαρου και ταπιόκα με μελάνι σουπιάς, αλλά και το μοσχάρι ξηρής ωρίμανσης σερβιρισμένο με πουρέ από σιτάρι ζέας και σάλτσα μπύρας. Γλυκό φινάλε με κρεμ μπριλέ μαστίχας και γιαουρτιού με κομπόστ κουμ κουάτ και παγωτό καϊμάκι, το οποίο συνοδεύεται με γρανίτα πορτοκάλι με λουίζα.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια