Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Alios Ilios
Ref: DKA19

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

Χρυσοί Σκούφοι 2019

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Σαντορίνη - Οία
Ξεν. «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa»
Τηλέφωνο : 28975/02151
Site: https://www.santomaris.gr/oia/en-gb/gastronomy/restaurant
facebook

Τιμή : € 47 - €59
Ανοιχτό : Απρ.-Οκτ., μεσ.-βρ.

  • Σερβίρει και έξω

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Εξαιρετική βεράντα σε μοντέρνο στυλ μπροστά στην πισίνα με θέα τη δόση του ήλιου στη Οία. Στο menu ο executive chef Βασίλης Κατσίκας κάνει προτάσεις από την ελληνική αστική κουζίνα με νεωτεριστικές πινελιές.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Με καθόλου τυχαία ονομασία, που μεταφράζεται ως ο ήλιος που ανατέλλει και δύει στη θάλασσα, τo ατμοσφαιρικό εστιατόριο «Alios Ilios» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa» στην άκρη της Οίας κάνει παρέμβαση στο γαστρονομικό σκηνικό της Σαντορίνης. Πρεσβευτής των παραδοσιακών γεύσεων της χώρας μας, ο σεφ Βασίλης Κατσίκας προτείνει μια εξελιγμένη ελληνική κουζίνα που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και γαστρονομικής ευρηματικότητας δημιουργώντας ιδιαίτερα πρωτότυπες εκδοχές κλασικών πιάτων όπως ο τραχανάς, το παστίτσιο και το φρικασέ. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το ορεκτικό "Παλικάρια" μια συνταγή των αρχαίων Κρητών σε σύγχρονη εκδοχή αλλά και το ιδιαίτερα αρωματικό χταπόδι πλαισιωμένο μοναδικά από παραδοσιακή φάβα και αρωματική κάπαρη Σαντορίνης και σιγοψημένο σε κενό αέρος με κρασί Vinsanto, ενώ για μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιλέξτε το menu degustation με wine pairing. Το ξεχωριστό γαστρονομικό δείπνο συμπληρώνουν ο επαγγελματισμός του σέρβις και η συνολική εμπειρία που προσφέρεται σε συνδυασμό με την μαγευτική θέα στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια