Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Cuvée
Ref: DAF20

Σύγχρονη κουζίνα

Δωδεκάνησα - Κως - Λάμπη

Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»
Τηλέφωνο : 22420/22440
facebook

Τιμή : € 38 - € 62
Ανοιχτό : Μέσα Απρ.-τέλη Οκτ., βρ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14,5 / 20

Ένα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με σάλα που συνδυάζει διαχρονικά στοιχεία με σύγχρονο τρόπο και ρομαντική αύρα. Η κουζίνα υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη έχει σύγχρονο πρόσημο.
Δοκιμάστε: χτένια με αγκινάρα Ιερουσαλήμ και αφρό φουντουκιού με τρούφα, λαβράκι με κρούστα αμυγδάλου και σπανάκι –παρμεζάνα, mi-cuit σοκολάτας.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Στο εστιατόριο του κοσμοπολίτικου «Aqua Blu Boutique Hotel & Spa», μέλος των Small Luxury Hotels of the World, στην Κω πνέει νέος αέρας δημιουργίας στην εντυπωσιακή γαστρονομική πορεία υψηλών αξιώσεων που ακολουθεί. Πάνω στην παραλία της Λάμπης, σε έναν χώρο αισθαντικής πολυτέλειας, με αφαιρετικές κι εξωτικές πινελιές που συμπληρώνουν ιδανικά το μοντέρνο μεσογειακό σκηνικό, ο consulting chef Παύλος Κυριάκης και η νέα executive chef του ξενοδοχείου Γεωργία Παπαλουκά παντρεύουν παραδοσιακές συνταγές και αγνά τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας με σύγχρονες τεχνικές, μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και υψηλή γαστρονομική αισθητική. Το κατσικίσιο τυρί από μικρούς παραγωγούς του νησιού δίνει ξεχωριστή ένταση στη σαλάτα με τα αμύγδαλα, ενώ ο αστακός με κριθαράκι και βανίλια ανανεώνει έξυπνα ένα κλασικό καλοκαιρινό νησιώτικο πιάτο. Τα εκλεκτά ντόπια κρέατα ανεβάζουν γευστικό επίπεδο πιάτα όπως το μοσχαρίσιο ταρτάρ με παγωτό μουστάρδα και το αρνί με ρεβίθια και παστέλι, ενώ παράλληλα τα τοπικά προϊόντα της Κω παντρεύονται με την υψηλή γαστρονομική τεχνική, με αποτέλεσμα την ανάδειξή τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν πιο κοντά στη γαστρονομική παράδοση του νησιού. Κάθε πιάτο στο «Cuvée» αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό στιγμιότυπο που αποτυπώνει βιωματικές συνήθειες των Δωδεκανήσων μέσα από το ξεχωριστό και δημιουργικό πρίσμα των σεφ.


Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :