Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Το Μανιτάρι
Ref: DGX19

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2020

Μακεδονία - Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού
Θ. Σοφούλη 57
Sofouli Center
Τηλέφωνο : 2310/415289
facebook

Τιμή : € 18 - € 22
Ανοιχτό : Όλο τον χρόνο, καθ., μεσ. - βρ. (τον Αύγουστο καλέστε για επιβεβαίωση)

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Κομψό εστιατόριο που «κρύβεται» στον δεύτερο όροφο του Sofouli Center, με σύμβουλο τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Παμπόρη. Ενδιαφέροντα πιάτα νεοαστικού προσανατολισμού με σαφείς αναφορές στην ελληνική γευστική παράδοση.
Δοκιμάστε: τραβηχτή πίτα Μάνης με δροσερή κρέμα σπανακόπιτας και φρέσκο μπακαλιάρο με κρούστα φουντούκι κουσκουσάκι και μύδια τουρσί

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Ανανεωμένο, τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, μας υποδέχτηκε φέτος το κομψό εστιατόριο που «κρύβεται» στον δεύτερο όροφο του Sofouli Center. Ο χώρος, διαμορφωμένο σε urban chic ύφος, έγινε πιο ανάλαφρος με τα γήινα και ανοιχτά χρώματα να κυριαρχούν, μαζί με τα πρωτότυπα φωτιστικά, τα άνετα τραπέζια μοναστηριακού τύπου, τις ζεστές γωνιές και τους αναπαυτικούς καναπέδες. Ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης ανέβασε το στροφόμετρο του μοντερνισμού στη γευστική πρόταση με πιάτα όπως η τραβηχτή πίτα Μάνης με δροσερή κρέμα σπανακόπιτας, το ξεχωριστό ριζότο-λαχανοντολμάς και τα μελωμένα μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με πουρέ από ριγανάτες πατάτες φούρνου. Όταν καλοκαιριάζει, «Το Μανιτάρι» βγαίνει έξω, στην κομψή του βεράντα με την ωραία θέα.


Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :