Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

El Resto Bar
Ref: DGF20

Bar restaurant

Θεσσαλία - Πήλιο - Μούρεσι
Παπά Νερό
Ξεν. «Agapitos Villas & Guesthouses»
Τηλέφωνο : 24260/31005, 6944207335
facebook

Τιμή : € 20 - € 30
Ανοιχτό : Απρίλιο - Οκτώβριο, Χριστούγεννα και εορταστικά τριήμερα, καθημερινά, πρωί - βράδυ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

13,5 / 20

Εστιατόριο σε ρομαντική βεράντα σε επίπεδα με θέα μέχρι τις Σποράδες. Ο executive chef Κίμων Λιγδάς προτείνει πιάτα σύγχρονης ελληνικής κουζίνας εμπνευσμένος από τα τοπικά υλικά του Πηλίου.
Δοκιμάστε: τραχανά Πορταριάς με βασιλομανίταρα, αγαρικό, κανθαρέλες και μαύρες τρομπέτες, μυλοκόπι με παντζάρι, τρούφα, βότανα Πηλίου σε ζωμό ψαριού.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Η γαστρονομία στο θαυμάσιο εστιατόριο «El Resto Bar», στο ξενοδοχείο Agapitos Villas & Guesthouses, με τη σύγχρονη ματιά στην ελληνική κουζίνα και την έμπνευση από ονομαστά τοπικά προϊόντα, αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς για όλους τους φιλοξενούμενους αλλά και τους επισκέπτες του Πηλίου. Στοχεύοντας στον γαστρονομικό τουρισμό, το εστιατόριο έχει επενδύσει στην πλήρη αναβάθμιση των υποδομών εστίασης, με σκοπό τη διασφάλιση ποιότητας βάσει των προτύπων HACCP. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και τους κανονισμούς ασφαλείας, σε έναν υπέροχο χώρο μπροστά στο Αιγαίο με θέα που απλώνεται έως τις Σποράδες, μπορείτε να απολαύσετε την ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το «El Resto Bar». Παράλληλα το βραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τον ταλαντούχο σεφ Κίμωνα Λιγδά. Η εξαιρετική βιοποικιλότητα του Πηλίου εμπνέει το μενού του, που αλλάζει συχνά. Το κάθε πιάτο έχει τη δική του ιστορία: ξεκινάει από τις ρίζες της ελληνικής κουζίνας και κάνει ένα ταξίδι στο σήμερα και στο αύριο. Τοπικές πρώτες ύλες μαγειρεύονται με νέες τεχνικές και η κάθε συνταγή χτίζει αναμνήσεις. «Η μαγειρική πρέπει να έχει αρχές. Να είναι απλή, κατανοητή αλλά και να ενθουσιάζει. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται να είναι νόστιμη», τονίζει ο σεφ. Έτσι πιάτα όπως ο τραχανάς με βασιλομανίταρα, αγαρικό, κανθαρέλες, μαύρες τρομπέτες και λάδι τρούφας ή το μυλοκόπι με κολοκύθι, μελιτζάνα, ντομάτα, ελιά, κάππαρη, αμύγδαλο και σάλτσα ζαφορά το αποδεικνύουν με τον πιο γευστικό τρόπο, ενώ το σιγομαγειρεμένο αρνάκι με πουρέ μαραθόριζας και ψητές καρδιές μαρουλιού και jus d’agneau μας ταξιδεύει σε κάθε μπουκιά του στο παραδοσιακό φρικασέ της μητέρας μας.


Η αξιολόγηση των χρηστών 1 Αξιολογήσεις

 • Ποιότητα Φαγητού
 • Σέρβις
 • Περιβάλλον

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :

Οι αξιολογήσεις των χρηστών αναλυτικά

 • 14/11/2016
  • Ποιότητα Φαγητού
  • Σέρβις
  • Περιβάλλον
  • Σχόλια

   Τελειο!!!!!!!

Το σημείο στο χάρτη εμφανίζεται κατά προσέγγιση