Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

El Resto Bar
Ref: DBK21

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

Θεσσαλία - Πήλιο - Μούρεσι
Παπά Νερό
Ξεν. «Agapitos Villas & Guesthouses»
Τηλέφωνο : 24260/31005, 6944207335
facebook

Τιμή : € 20 - € 30
Ανοιχτό : Απρίλιο - Οκτώβριο, Χριστούγεννα και εορταστικά τριήμερα, καθημερινά, πρωί - βράδυ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

13,5 / 20

Εστιατόριο σε ρομαντική βεράντα σε επίπεδα με θέα μέχρι τις Σποράδες. Ο executive chef Κίμων Λιγδάς προτείνει πιάτα σύγχρονης ελληνικής κουζίνας εμπνευσμένος από τα τοπικά υλικά του Πηλίου.
Δοκιμάστε: μουσακάς με τσιπς μελιτζάνας, μπεσαμέλ τρούφας, μοσχαρίσιο κιμά, μουσελίν πατάτας, χώμα μαϊντανού, τσιπς ντομάτας, και τραχανά Πορταριάς με βασιλομανίταρα, αγαρικό, μορχέλες, λάδι τρούφας.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Μια αξέχαστη πρόταση φιλοξενίας συνθέτει και φέτος το ξενοδοχείο «Agapitos Villas & Guesthouses», μια ανάσα από την παραλία Παπά Νερό, , είτε σταθείς στην πέτρινη αρχιτεκτονική του, το πράσινο και τη φύση που το αγκαλιάζει με θέα που απλώνεται έως τις Σποράδες είτε στην γαστρονομική φιλοσοφία που ασπάζεται και στην οποία επενδύει σταθερά στο θαυμάσιο εστιατόριο «El Resto Bar», γνωρίζοντας πως οι ταξιδιωτικές αναμνήσεις πάνε χέρι χέρι με τις γευτικές μνήμες. Έτσι, ο σεφ Κίμων Λιγδάς, που μετά τη διαδρομή του σε διάστερα εστιατόρια του εξωτερικού, βρέθηκε επικεφαλής του εστιατορίου ήδη από πέρυσι, συνεχίζει και φέτος το concept της μοντέρνας ελληνικης κουζίνας που ανανεώνει το παραδοσιακό συνταγολόγιο της Ελλάδας, έχοντας για βάση του τα εξαιρετικά υλικά της περιοχής. Περιορίζοντας την ακτίνα των προμηθευτών του στα 100 χιλιόμετρα από την κουζίνα του, εντοπίζει τα καλύτερα προϊόντα του τόπου και μέσα από συνεργασίε με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς στηρίζει στην πράξη την αναβάθμιση του γαστρονομικού χάρτη της περιοχής μέσα από πιάτα όπως ο μουσακάς με τσιπς μελιτζάνας, καπνιστή πατάτα και μπεσαμέλ με τρούφα ή τα μοσχαρίσια μάγουλα με μουσελίν πατάτας και βερίκοκο, ενώ η μεγάλη και ανανεωμένη λίστα κρασιών προσφέρει ένα ταξίδι στον ελληνικό αμπελώνα.


Η αξιολόγηση των χρηστών 1 Αξιολογήσεις

 • Ποιότητα Φαγητού
 • Σέρβις
 • Περιβάλλον

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :

Οι αξιολογήσεις των χρηστών αναλυτικά

 • 14/11/2016
  • Ποιότητα Φαγητού
  • Σέρβις
  • Περιβάλλον
  • Σχόλια

   Τελειο!!!!!!!