Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Ferryman
Ref: IPK21

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022

Κρήτη - Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα

Ακτή, Ελούντα
Τηλέφωνο : 2841041230

Τιμή : € 25 - € 30
Ανοιχτό : Πάσχα - τέλος Οκτ. μεσ. - βρ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Το θεατρικό σκηνικό της αεράτης σάλας με τη χορταστική θέα στη θάλασσα, αλλά και της ανοιχτής κουζίνας, όπου κάθε βράδυ μοιάζει να φιλοξενεί μια νέα μαγειρική παράσταση, πηγαίνουν χέρι χέρι με το θεαματικό πανόραμα κρητικών σπεσιαλιτέ που υπογράφει η ομάδα του σεφ Γιάννη Ντουνέτα, με οδηγό την εξαιρετική πρώτη ύλη που συγκεντρώνει στο εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Ελούντας ο ιδιοκτήτης Άκης Σφυρογιαννάκης. Δοκιμάστε προσούτο τράγου με πίκλες αγκινάρας και παλαιωμένη γραβιέρα, ρεβιθάδα απ’ τον ξυλόφουρνο, τράγο αγρίμι στην παραστιά με φρέσκα κηπευτικά στη σχάρα.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :