Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Μαρκάκης

Κλασική ελληνική κουζίνα

Χρυσοί Σκούφοι 2019

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Πάρος - Πίσω Λιβάδι
Τηλέφωνο : 2284042177
Site: markakisrestaurant.gr/
facebook

Τιμή : € 15 - €25
Ανοιχτό : Μαρ.-Νοεμ., καθ. (Μαρ.-Πάσχα μόνο Σαβ.-Κυρ.),μεσ.-βρ.

  • Σερβίρει και έξω
  • Υποδομή για Α.Μ.Ε.Α.
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

13 / 20

Σε προνομιακό πόστο στο γραφικό λιμανάκι, με έμφαση στο ψάρι και τα θαλασσινά. Η ιδιοκτήτρια - μαγείρισσα Μαρία Σομπόνη ψάχνεται διαρκώς προτείνοντας παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις με πινελιές φαντασίας. Καλές αλοιφές, σωστό τηγάνι.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Στη γραφική ζωντανή περαντζάδα στο Πίσω Λιβάδι, εκεί όπου η Πάρος χαλαρώνει από τις κοσμικότητες, ξεχωρίζει το διαφορετικό μοντέρνο μεζεδοπωλείο «Μαρκάκης» εξαιτίας της ιδιαίτερης έμπνευσης της δημιουργού του Μαρίας Σομπόνη. Σε ένα από τα πιο προνομιακά πόστα δίπλα στη θάλασσα του γραφικού λιμανιού θα απολαύσετε μεζέδες που συνδυάζουν παράδοση και φαντασία με τις πολύ καλές πρώτες ύλες, πατώντας στις κυκλαδίτικες παραδοσιακές συνταγές, και δίνοντάς τους ταυτόχρονα μοναδικό χαρακτήρα, όπως τα παραδοσιακά σκαλτσούνια με αρωματικά βότανα, σπανάκι, φρέσκο κρεμμύδι και ρύζι. Από την παριανή “γούνα” (λιαστό σκουμπρί) στη σχάρα, την ταραμοσαλάτα με τον λευκό ταραμά μέχρι το λαβράκι που μαρινάρεται σε μοσχολέμονο, κόκκινο κρεμμύδι, μαϊντανό, μαραθόριζα, σκόρδο, φρέσκο κρεμμυδάκι και καυτερή πιπεριά και τους τραγανούς κεφτέδες μπακαλιάρου με κόκκινη σκορδαλιά από παντζάρι, αλλά και τις άπαιχτες τηγανητές μελιτζάνες, που συνοδεύονται από ξινομυζήθρα και πικάντικη σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, οι επιλογές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη σούμα σας είναι πολλές και λαχταριστές.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια