Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Bubo Fine Dining Restaurant
Ref: DGK19

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Βραβεία Top Notch 2020

Μακεδονία - Χαλκιδική - Βουρβουρού

Ξεν. «Ekies All Senses Resort»
Τηλέφωνο : 23750/91000
facebook

Τιμή : € 39 - € 56
Ανοιχτό : Απρ.-Οκτ., βρ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14,5 / 20

Το βραβευμένο εστιατόριο του «Ekies All Sense Resort» πάνω στην παραλία, προτείνει μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα, που εμπνέεται από τοπικές σπεσιαλιτέ της Χαλκιδικής και ευρύτερα της Μακεδονίας, άλλοτε πιο κοντά στην παράδοση και άλλοτε με μια επιτυχημένη προσωπική δημιουργικότητα, που σέβεται την πρώτη ύλη. Δοκιμάστε: Ψάρι αγιορείτικο με αγκινάρες και αβγολέμονο με ταραμά, χταπόδι σιγομαγειρεμένο με μαρμελάδα ξιδιού.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Ο βραβευμένος σεφ του «Ekies All Senses Resort» Δημήτρης Παμπόρης ανεβάζει διαρκώς τον γαστρονομικό πήχη στο σοφιστικέ ξενοδοχείο-ησυχαστήριο στην αμμουδιά της Βουρβουρούς. Στο ντελικάτο «Bubo Restaurant» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019) μέσα από ένα ταξίδι σε εμβληματικά πιάτα και χαρακτηριστικές συνταγές από την μαγειρική παράδοση της Χαλκιδικής και ευρύτερα της Μακεδονίας μεταφέρεσαι στη σύγχρονη γαστρονομική εποχή με κοσμοπολίτικες αναφορές, υψηλή αισθητική κι αιχμηρή μαγειρική τεχνική. Καθισμένοι στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου, με την υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα, θα ανακαλύψετε τις ολοκαίνουργιες προτάσεις του σεφ, όπως τους κρεμμυδοντολμάδες γεμιστούς με ρύζι, μυρωδικά και γλυκάδαι μοσχαριού, ξαπλωμένους σε αφράτο αυγολέμονο με πίκλες μανιταριού αλλά και τις δύο υφές κόκορα με ρολό στηθάκι γεμιστό με αμπελόφυλλο και αγιοτύρι και ζεστή τερίνα από μπουτάκι σε πουρέ φασολάδας και κολοκύθας, συνοδεία κρέμας σέλινο με κόκκινη σ΄λατσα βουτύρου και πάστα μίσο.


Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :