Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Ferryman
Ref: IPK21

Ελληνική κλασική κουζίνα

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2021

Κρήτη - Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα

Ακτή, Ελούντα
Τηλέφωνο : 2841041230

Τιμή : € 25 - € 30
Ανοιχτό : Πάσχα - τέλος Οκτ. μεσ. - βρ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Το θεατρικό σκηνικό της αεράτης σάλας με τη χορταστική θέα στη θάλασσα, αλλά και της ανοιχτής κουζίνας, όπου κάθε βράδι μοιάζει να φιλοξενεί μια νέα μαγειρική παράσταση, πηγαίνουν χέρι-χέρι με το θεαματικό πανόραμα κρητικών σπεσιαλιτέ που υπογράφει η ομάδα του σεφ Γιάννη Ντουνέτα, με οδηγό την εξαιρετική πρώτη ύλη που συγκεντρώνει στο εστιατόριο – σημείο αναφοράς της Ελούντας ο ιδιοκτήτης Άκης Σφυρογιαννάκης.
Δοκιμάστε: Προσούτο τράγου με πίκλες αγκινάρας και παλαιωμένη γραβιέρα, Ρεβιθάδα απ’ τον ξυλόφουρνο, Τράγο αγρίμι στην παραστιά με φρέσκα κηπευτικά στη σχάρα.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :