Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Ferryman
Ref: DGF22

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022

Κρήτη - Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα

Ακτή, Ελούντα
Τηλέφωνο : 2841041230

Τιμή : € 35 - € 50
Ανοιχτό : Μάι.-Οκτ., καθημ. μεσημ. βράδυ

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Στο τέρμα της παραλιακής περαντζάδας της Ελούντας, η ανοιχτή κουζίνα του Ferryman και ο δημιουργός του Άκης Σφυρογιαννάκης σε υποδέχονται με τις κατσαρόλες να σιγοβράζουν πάνω στις παρασιές και τα φρέσκα κηπευτικά στα καλάθια. Με βάση εκλεκτά τοπικά υλικά, η ομάδα του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα μαγειρεύει γεύσεις ατόφιας παράδοσης και άλλες με πιο σύγρονη ματιά και παρουσίαση, που δεν ξεφεύγουν από το θέμα. Δοκιμάστε τράγο “αγρίμι” κοκκινιστό στην παρασιά, γαμοπίλαφο με πρόβατο, ψάρι ημέρας γεμιστό με αρωματικά χόρτα στον ξυλόφουρνο. Τραπέζια πάνω στο κύμα, μαγευτική θέα στον κόλπο της Ελούντας.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :