Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Cuvée
Ref: IPK21

Σύγχρονη κουζίνα

Βραβεία Top Notch 2022

Δωδεκάνησα - Κως - Λάμπη

Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»
Τηλέφωνο : 22420/22440
facebook

Τιμή : € 45 - € 65
Ανοιχτό : Μέσα Απρ.-τέλη Οκτ., βρ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14,5 / 20

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, με σάλα που συνδυάζει διαχρονικά στοιχεία με σύγχρονο τρόπο και ρομαντική αύρα. Η κουζίνα, με σεφ τον Σπύρο Τσίλη και υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη, έχει σύγχρονο πρόσημο, με εκλεκτά υλικά να αποτελούν τη βάση ευφάνταστων συνδυασμών.
Δοκιμάστε: Χτένια με σάλτσα γιαουρτιού με γιούζου, πουρέ αρακά και πικάντική τραγανή σαρδέλα, λαβράκι με πουρέ σελινόριζας, ροζ γκρέιπφρουτ και βουτυρόγαλα με λάδι σέλινου, αλλά και καρέ αρνιού σε κρούστα μυρωδικών, με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και μελιτζάνα μαριναρισμένη σε μίσο και dukkah.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Tο εστιατόριο «Cuvée» του κοσμοπολίτικου «Aqua Blu Boutique Hotel & Spa», μέλος των Small Luxury Hotels of the World, στην Κω επιστρέφει με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο, με τις γεύσεις της Ελλάδας και τα τοπικά υλικά του νησιού πάντα στο επίκεντρο. Πάνω στην παραλία της Λάμπης, σε έναν χώρο αισθαντικής πολυτέλειας, με αφαιρετικές κι εξωτικές πινελιές που συμπληρώνουν ιδανικά το μοντέρνο μεσογειακό σκηνικό, ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, με προϋπηρεσία σε χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της χώρας και τριάστερα του εξωτερικού, διατηρώντας για 5η συνεχή χρονιά το consulting του εστιατορίου, φέρνει φέτος στην κουζίνα του τον σεφ Σπύρο Τζιλή , αναθέτοντας του την υλοποίηση πιάτων που παντρεύουν παραδοσιακές συνταγές και άριστες πρώτες ύλες, με σύγχρονες τεχνικές, μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και υψηλού επιπέδου γαστρονομική αισθητική. Με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας να λάμπει πάνω στα πιάτα της, η κουζίνα του «Cuvée» αναδιατυπώνει την γαστρονομική παράδοση των Δωδεκανήσων, χρησιμοποιώντας την ευρυματικότητα και την τόλμη ως βασικό συντακτικό της και αρθρώνοντας συναρπαστικές γευστικές προτάσεις όπως το γκασπάτσιο με παγωτό από ελληνικά τυριά και burrata ή η αστακομακαρονάδα με χειροποίητη μαύρη ταλιατέλα και φρέσκια κολοχτύπα,σε σάλα που συνδυάζει ιδιοσυγκρασιακή ιδιαιτερότητα και θερμή οικειότητα


Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :