Τι είναι ο Alpha Guide

Ο «Alpha Guide» είναι ο μοναδικός ελληνικός οδηγός διακοπών που καταγράφει, σχολιάζει και αξιολογεί πάνω από 3.000 ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα με τη σφραγίδα της εγκυρότητας εξειδικευμένων δημοσιογράφων και κριτικών στο χώρο της γεύσης και του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ.

Μία οργανωμένη και ιδεολογικά συνεκτική ομάδα ειδικών ασχολείται καθημερινά και σε ετήσια βάση με διαρκή επιτόπια έρευνα ανά την Ελλάδα και συνακόλουθα με την άμεση ανανέωση της πληροφορίας. Ο Alpha Guide χάρη στα έξυπνα φίλτρα που διαθέτει επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει το ξενοδοχείο ή εστιατόριο που ταιριάζει καλύτερα στα εκάστοτε κριτήρια αναζήτησής του και είναι το απόλυτο εργαλείο για να σχεδιάσει κανείς τις διακοπές και τα weekend του όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο «Alpha Guide» είναι δημιούργημα της εμπειρίας του τίτλου "Αθηνόραμα" ο οποίος εδώ και 40 χρόνια όντας ο αδιαμφισβήτητος city guide της Αθήνας με ειδίκευση στον πολιτισµό, τη γαστρονοµία, το ταξίδι και τη φιλοσοφία του ελεύθερου χρόνου διαμορφώνει το ευ ζην του σύγχρονου Έλληνα.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide