Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Bubo Fine Dining Restaurant
Ref: ATC18

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

Χαλκιδική - Βουρβουρού
Ξεν. «Ekies All Senses Resort»
Τηλέφωνο : 23750/91000
Site: www.bubo.gr
facebook

Τιμή : € 39 - €56
Ανοιχτό : Απρ.-Οκτ., μεσ.-βρ. 13.00-17 & 19.00-23.00

  • Σερβίρει και έξω
  • Κλιματισμός
  • Υποδομή για Α.Μ.Ε.Α.
  • Πάρκινγκ
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14,5 / 20

Στο all day εστιατόριο του ξενοδοχείου ο Δημήτρης Παμπόρης προτείνει μια σύγχρονη κουζίνα που εμπνέεται κατά κύριο λόγο από την ελληνική παράδοση και ειδικότερα από τη Χαλκιδική. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018. Δοκιμάστε: Αγιορείτικο μπακαλιάρο, εξελιγμένη χωριάτικη σαλάτα.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Ο βραβευμένος σεφ του «Ekies All Senses Resort» Δημήτρης Παμπόρης ανεβάζει διαρκώς τον γαστρονομικό πήχη στο σοφιστικέ ξενοδοχείο-ησυχαστήριο στην αμμουδιά της Βουρβουρούς. Στο ανανεωμένο «Bubo Restaurant» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018 από το «αθηνόραμα») ένα απολαυστικό σερί signature πιάτων που σφράγισαν την πορεία του πολύ ταλαντούχου σεφ, και αναγράφονται στο μενού με τη χρονιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν, διανθίζονται με ενδιαφέρουσες νέες συνθέσεις στο γνώριμο δημιουργικό του ύφος που καρυκεύει την παράδοση με το νεοτερισμό και τη φαντασία. Καθισμένοι στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου, με την υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα, θα ανακαλύψετε τις ολοκαίνουργιες προτάσεις του σεφ, όπως η κολομπαρόπιτα με ριζότο από κολοκυθάκι και τηγανητό ανθό με πετρωτό τυρί, το χταπόδι ξιδάτο με πηχτή από χταπόδι, τσορίθο και αβοκάντο, ο αγιορείτικος μπακαλιάρος με κρέμα από γαύρο μαρινέ και πουρέ δαμάσκηνο, και το αρνάκι ψήμα σε αμπελόφυλλα και ριζότο με βότανα και φρέσκο δυόσμο. Για μια ολοκληρωμένη εικόνα, ωστόσο, αξίζει η γαστρονομική επιστροφή σε σπεσιαλιτέ όπως η εξαίσια χωριάτικη σαλάτα του 2015, με τα λαχανικά της σε παραλλαγές, χώμα ελιάς και μους φέτας, το αρωματισμένο με ούζο ταρτάρ από γαρίδες του 2012, με μαγιονέζα από ταραμά με μελάνι σουπιάς και πίκλες λαχανικών, και το πολυεπίπεδο φρέσκο λαβράκι του 2011 με παραλλαγές από παντζάρια, κροκέτα αυγοτάραχο και εσπεριδοειδή με φρέσκια βανίλια.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια