Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Noble Gourmet Restaurant
Ref: DKΧ19

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

Χρυσοί Σκούφοι 2019

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Ρόδος - Καλλιθέα
Ξεν. «Elysium Resort & Spa»
Τηλέφωνο : 22410/45700
Site: www.noble.gr
facebook

Τιμή : € 55 - €80
Ανοιχτό : Μάιο-Οκτ., καθημερινά (εκτός Δευτέρας), βράδυ

  • Σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ
  • Αξιοσημείωτη λίστα κρασιών
  • Σερβίρει και έξω
  • Ιδιαίτερη θέα
  • Γοητευτικό περιβάλλον
  • Κλιματισμός
  • Πάρκινγκ
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες
  • Δέχεται Visa

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

15 / 20

Πανοραμική θαλασσινή θέα και ευχάριστο περιβάλλον σε συνδυασμό με μουσικά ακούσματα από πιάνο στο γκουρμέ εστιατόριο του πολυτελούς resort. Οι Ροδίτες σεφ Σταμάτης Μισομικές και Γιώργος Τρουμούχης πειραματίζονται με βάση τη μαγειρική παράδοση του νησιού, την επικαιροποιούν με επιτυχία και την παρουσιάζουν με σύγχρονες τεχνικές. Εξαιρετικά τα επιδόρπια και η παρουσίαση των πιάτων.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Σε ένα πολύ ρομαντικό περιβάλλον στο ξενοδοχείο «Elysium Resort & Spa», το εστιατόριο «Noble» που έβαλε την παραδοσιακή κουζίνα της Ρόδου σε τροχιά fine dining, συνεχίζει δυναμικά να εξελίσσει την τοπική γαστρονομία . Με τους Ροδίτες σεφ Σταμάτη Μισομικέ και Γιώργο Τρουμούχη (Χρυσός Σκούφος & Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και για το 2019) στο τιμόνι, ξεχασμένες συνταγές που μαγείρευαν οι γιαγιάδες του νησιού μετατρέπονται σε αξέχαστες δημιουργίες, που φτάνουν στο τραπέζι εντυπωσιακά σερβιρισμένες, κρατώντας όμως την ουσία της παραδοσιακής γεύσης. Τα έξι διαφορετικά menu degustation εμπνευσμένα από εποχιακές πρώτες ύλες και την ποικιλία της τοπικής κουζίνας περιλαμβάνουν από πέντε έως είκοσι δύο αυθεντικά ροδίτικα πιάτα που το καθένα αφηγείται από μια διαφορετική ιστορία ξεχασμένης καθημερινότητας : πιτιές, παραδοσιακά πιταρούδια με μανιτάρια, ντομάτα και ροδοσταμιά, πισπιλί με με ρίζες λαχανικών, χρένος, ρόδι, και φύκια. Τα περισσότερα πιάτα ολοκληρώνονται στο τραπέζι με τη χρήση «εργαλείων» που ποικίλουν από το υγρό άζωτο μέχρι το γουδί και από το καυτό αλάτι μέσα σε πετσέτα μέχρι την «ξεροχύμιση», μια τοπική τεχνική με κρεμμύδια και καυτό ελαιόλαδο,προσθέτοντας πόντους στην γαστρονομική εμπειρία.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια