Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Ambrosia

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο
13ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Περαίας
ξεν. «Hyatt Regency Thessaloniki»
Τηλέφωνο : 2310/401234, 2310/401418
Site:
facebook

Τιμή : € 35 - €50
Ανοιχτό : Όλο το χρόνο, καθημερινά, μεσημέρι-βράδυ.

  • Αξιοσημείωτη λίστα κρασιών
  • Σερβίρει και έξω
  • Ιδιαίτερη θέα
  • Κλιματισμός
  • Πάρκινγκ
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες
  • Επιστροφή Eurobank
    5%
  • Σ.Ε.Τ.Ε.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

13,5 / 20

Στο εστιατόριο του Hyatt Regency Thessaloniki θα βρείτε ό,τι καινούργιο και δημιουργικό εμπνεύστηκε από τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας ο βραβευμένος chef Απόστολος Αλτάνης, ως executive chef πλέον και του ξενοδοχείου (παράλληλα με το «αδελφό» Regecy Casino). Νέα πνοή και σε πιάτα αναφοράς στην παραδοσιακή μας κουζίνα, χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά, άφθονα μυρωδικά και πλήθος παραδοσιακών προϊόντων. Δοκιμάστε μυλοκόπι φρικασέ με άγρια χόρτα και μαρμελάδα λεμονιού.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Το εστιατόριο «Ambrosia» του ξενοδοχείου «Hyatt Regency Thessaloniki» δεν αποτελεί τυχαία αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης. Η ατμόσφαιρα κομψής πολυτέλειας, που αποτελεί ισχυρό χαρτί όλων των χώρων του ξενοδοχείου, συναντά ένα γευστικό πανόραμα με ισχυρό ελληνικό πρόσημο και ιδιαίτερη έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες. Ο βραβευμένος executive chef του «Hyatt Regency Thessaloniki» Απόστολος Αλτάνης αντλεί έμπνευση από τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας και των προϊόντων της και προτείνει ένα μοντέρνο γευστικό ρεπερτόριο, το οποίο συνενώνει απολαυστικά την παράδοση με τη σύγχρονη γευστική αντίληψη. Η δημιουργική διάθεση της κουζίνας του σεφ φανερώνεται ήδη από τα ορεκτικά, που περιλαμβάνουν από λούντζα τόνου με παντζάρι, πανακότα γιαουρτιού και κρέμα περγαμόντου, και ταρτάρ λαβράκι με μαγιονέζα ροδιού και αυγό ορτυκιού, μέχρι κολοκυθόσουπα βελουτέ με χτένι και τσιπς πιπερόριζας. Από το φούρνο με τα ξύλα βγαίνουν διαμαντάκια, όπως ο μπακαλιάρος με πατάτες γιαχνί, καραμελωμένα κρεμμύδια και σος αστακού ή κριθαρότο με γαρίδες, προσούτο Ευρυτανίας και μετσοβόνε, ενώ από το μενού δεν λείπουν οι προτάσεις σε ζυμαρικά και ριζότι όπως το ριζότο γραβιέρας με μπούκοβο, φιλέτο κοτόπουλο και νούμπουλο Κέρκυρας και η εντυπωσιακή αστακομακαρονάδα με ρακί και μάραθο. Από το προφιτερόλ με χαρούπι, κρέμα σοκολάτας και κακάο μέχρι την κρέμα λεμονιού με yuzu, άνθη λεμονιάς και μαστίχα Χίου, τα υψηλού επιπέδου επιδόρπια του pastry chef Αλέξανδρου Αλεξίου ολοκληρώνουν ιδανικά την γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το «Ambrosia», κατέχοντας σημαντική θέση στο γευστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια