Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Alfredo's Grand Dining

Μοντέρνα κουζίνα

Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο
Regency Casino Thessaloniki
Τηλέφωνο : 2310/491199
Site: www.regencycasinos.gr/thessaloniki/el/restaurants/alfredos-grand-dining
facebook

Τιμή : € 40 - €50
Ανοιχτό : Οκτ.-Μάιο, Τετ.-Σαβ., βράδυ

  • Εξαιρετική λίστα κρασιών
  • Πάρκινγκ
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες
  • Επιστροφή Eurobank

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

15 / 20

Ο Απόστολος Αλτάνης ανεβάζει τη γαστρονομία της Θεσσαλονίκη με μια μοντέρνα πρόταση που κινείται επιτυχημένα στη Μεσόγειο και στον κόσμο. Τορτελόνι αστακού με κονσομέ τσορίθο, φουαγκρά και χαβιάρι, φουαγκρά με λωτό, σύκο με το παγωτό του και αχλάδι με σοκολάτα και crumble φουντουκιού τα κορυφαία πιάτα. Σέρβις επιπέδου και πολυτέλεια στο ρεστοράν του πριβέ χώρου στο καζίνο. Χρυσός Σκούφος 2018.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Στο επίκεντρο του γαστρονομικού χάρτη της Θεσσαλονίκης, το εστιατόριο «Alfredo’s Grand Dining» συνδυάζει μοναδικά την αύρα ενός grand restaurant με την υψηλού επιπέδου κουζίνα που δημιουργεί ο executive chef Απόστολος Αλτάνης στον πριβέ χώρο του Regency Casino. Οι διαρκείς βραβεύσεις από τους Χρυσούς Σκούφους έρχονται ως επιστέγασμα της εξαιρετικής γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει το εστιατόριο στους επισκέπτες του, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό σέρβις και την εκλεκτή λίστα κρασιών με πολλές ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Με όπλα του την άριστη εποχική πρώτη ύλη, την τεχνική βιρτουοζιτέ και τη δημιουργική φαντασία, ο ταλαντούχος σεφ ξεδιπλώνει τη μαγειρική του προσωπικότητα χαρίζοντας αξέχαστα γαστρονομικά στιγμιότυπα μιας μοντέρνας κουζίνας που φέρει τη χαρακτηριστική υπογραφή του. Οι μεσογειακές και διεθνείς αναφορές είναι εμφανείς και στις φετινές δημιουργίες του σεφ που παντρεύουν επιτυχημένα τη γευστική αρμονία με τη βαθιά νοστιμιά, όπως το χριστόψαρο με λουκάνικο θαλασσινών, ημίλιαστη ντομάτα και κρέμα καπνιστής πιπεριάς, το αρνάκι με νιόκι, σταμναγκάθι, σύγκλινο Μάνης, κρέμα φέτας και σος μαυροδάφνης αλλά και το εντυπωσιακό μοσχαρίσιο φιλέτο από Black Angus, με πουρέ πατάτας-βατόμουρου, κακάο και φουά γκρα. Πολύ ξεχωριστά επιδόρπια, όπως η πουτίγκα κάρδαμου με σος κονιάκ, κρέμα γιαουρτιού και παγωτό μέλι, θα σφραγίσουν με έντονα δημιουργικά αρώματα ένα δείπνο-εμπειρία που αξίζει να ζήσετε στη Θεσσαλονίκη.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια