Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

La Veranda
Ref: ΑΙC18

Μοντέρνα κουζίνα

Μύκονος - Καλαφάτης
Ξεν. «La Residence»
Τηλέφωνο : 22890/71349
Site: https://laresidencemykonos.com
facebook

Τιμή : € 78 - €98
Ανοιχτό : Μάι.-Οκτ., μεσ.-βρ.

  • Σερβίρει και έξω
  • Πάρκινγκ
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

15 / 20

Υψηλή γαστρονομία εκτός κέντρου Μυκόνου στην γοητευτική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τον κόλπο του Καλαφάτη. Ο βραβευμένους με Χρυσό Σκούφο Olivier Campanha παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη μοντέρνα κουζίνα δίνοντας βάρος στις πρώτες ύλες που τις διαχειρίζεται με εξαιρετική τεχνική. Σύγχρονη γαστρονομική πρόταση με προσωπικά στοιχεία. Αποτελεσματικό service και καλή wine list. Δοκιμάστε: Langoustine σε τρεις εκδοχές, ballotine, like a dim sum, tartar on ice και foie gras ice cream αλλά και poached in Samos wine. Το εστιατόριο λειτουργεί και μεσημέρι με διαφορετικό μενού.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Η συνεργασία του Γάλλου σεφ Ολιβιέ Καμπανά με το εστιατόριο «La Veranda» του πολυτελούς ξενοδοχείου «La Residence» είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο γαστρονομικό νέο του φετινού καλοκαιριού στη Μύκονο. Διαρκώς παρών στο ξενοδοχείο, ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ παρουσιάζει την πολυσύνθετη, παραστατική και ντελικάτη κουζίνα του στο πολύ κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον του εστιατορίου με την προσεγμένη art de la table και την πανοραμική θέα στον κόλπο του Καλαφάτη. Οι χαρακτηριστικές σπονδυλωτές δημιουργίες του χαρισματικού σεφ, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της γαστρονομικής του φιλοσοφίας, έχουν κι εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο, και παρουσιάζονται ευρηματικά σε μια αιθέρια και ανάλαφρη εκδοχή τους, με κοσμοπολίτικη καλοκαιρινή διάθεση και έμφαση στις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, πολλές από τις οποίες προέρχονται από την Τήνο. Από τις ολοκαίνουργιες υψηλού επιπέδου δημιουργίες του σεφ ξεχωρίζουν η πολυδιάστατη σύνθεση με εποχικά λαχανικά Τήνου, η surf & turf πρόταση με καρπάτσιο μοσχαριού δικής τους ωρίμανσης, χτένια και κοπανιστή με μπρινουάζ φράουλας, η μοναδική βελουτέ πεπόνι με καπνιστό χέλι και τυρί καρίκι από την Τήνο, ο γοητευτικός κόκκινος τόνος σε ποικιλία υφών αλλά και το πολύ ιδιαίτερο «φοντάν» από pork belly συνοδεία κρουτόν από χοιρινό και αχλάδι. Το ξεχωριστό γαστρονομικό στίγμα του σεφ ξεδιπλώνεται ανάγλυφα στα δύο ειδικά μενού γευσιγνωσίας, ένα της ανακάλυψης κι ένα grand, τα οποία αξίζει να προτιμήσετε.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια