Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Sesa

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

Πρέβεζα
Παραλία Κανάλι
Ξεν. «Sesa Boutique Hotel»
Τηλέφωνο : 26820/52707
Site: www.sesahotel.com
facebook

Τιμή : € 30 - €40
Ανοιχτό : Μάιος-Οκτώβριος

  • Σερβίρει και έξω

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στην παραλία Κανάλι στην Πρέβεζα, το εστιατόριο του «Sesa Boutique Hotel» έχει αναδειχτεί ως το καλύτερο εστιατόριο της ευρύτερης περιοχής κι ένα από τα καλύτερα της Δυτικής Ελλάδας. Η έμπειρη σεφ Νίκη Τρέσσου εμπλουτίζει με εκλεπτυσμένες γαστρονομικές πινελιές το μενού, το οποίο εστιάζει σε δημιουργίες που μένουν σταθερά στην τροχιά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Το εστιατόριο του προσεγμένου boutique ξενοδοχείου «Sesa» στο Κανάλι της Πρέβεζας παίζει χωρίς αντίπαλο στην ευρύτερη περιοχή του και διακρίθηκε φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το αθηνόραμα. Το ειδυλλιακό περιβάλλον πάνω στη θάλασσα, που μαγεύει καθώς βάφεται στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για τις μοντέρνες και κοσμοπολίτικες γεύσεις που προτείνει ο executive chef του ξενοδοχείου Κώστας Τερζούδης. Η διάθεση για εκ νέου ανάγνωση της ελληνικής γευστικής παράδοσης γίνεται αντιληπτή ήδη από τα ενδιαφέροντα ορεκτικά του φετινού μενού, όπως το χταπόδι που έρχεται με κουνουπίδι, chutney κάπαρης και σταφύλι lemongrass, το καλαμάρι που συνοδεύεται από μαυρομάτικα φασόλια, σταμναγκάθι και αυγοτάραχο, τη σαρδέλα με κρέμα ελαιολάδου-σαφράν και μαρμελάδα ντομάτας αλλά και τα ξεχωριστά σουτζουκάκια ταρτάρ με πίτες και πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Το μοντέρνο ελληνικό στοιχείο είναι δυνατό και στις κύριες προτάσεις του καταλόγου που διανθίζονται με μεσογειακές νότες, όπως τα ραβιόλια με κόκορα παστιτσάδα, ξινομυζήθρα και σπανάκι σοτέ, ο κόκορας «κριθαρότο» με αέρα από πεκορίνο, το χοιρινό καρέ με αμπελοφάσουλα και τομάτες κονφί, αλλά και το μυλοκόπι με κολοκυθοανθούς γαρίδας. Για γλυκό φινάλε σε ταιριαστό μοτίβο επιλέξτε ανάμεσα στο γαλακτομπούρεκο με κρέμα κατσικίσιου γάλακτος και καραμελωμένο φύλλο και στο εντυπωσιακό ημισφαίριο σοκολάτας με cremeux καφέ, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης και αλμυρή καραμέλα.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια