Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Paliria Sea Food Wine
Ref: DKK19

Εστιατόριο για ψάρι

Χρυσοί Σκούφοι 2019

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019

Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα
Πλάκα
Τηλέφωνο : 2841042120
Site:
facebook

Τιμή : € 18 - €35
Ανοιχτό : 25 Μαρ.-28 Οκτ.,13.00-23.00

  • Σερβίρει και έξω
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

13,5 / 20

Περίπτερο/κιόσκι με αστική προσέγγιση και αισθητικό ενδιαφέρον μπροστά στην παραλία με θέα τη Σπιναλόγκα αλλά και απλή εσωτερική αίθουσα για τα κρύα βράδια. Η νεαρή σεφ Έμι Μαράντου ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις απαιτήσεις μιας ποιοτικής κουζίνας με θαλασσινό πρόσημο. Ενυδρείο με αστακούς και στρείδια για τους απαιτητικούς.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Ελλάδας, στην Πλάκα της Ελούντας το μοντέρνο θαλασσινό εστιατόριο Paliria έχει γίνει διόλου τυχαία must για τους πελάτες πεντάστερων ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής, και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στο fine dining σερβίροντας στο ατμοσφαιρικό σκηνικό, όπου πρωταγωνιστεί η θέα στο νησί της Σπιναλόγκας ακριβώς απέναντι, δημιουργικές ελληνικές γεύσεις με την υπογραφή της νεαρής ταλαντούχας σεφ Έμυ Μαράντου. Στο ενυδρείο τους θα δείτε πέντε είδη αστακών από όλο τον κόσμο, ενώ το μενού συνδυάζει παραδοσιακά πιάτα στην κλασική τους μορφή, όπως η σαρδέλα στη σχάρα και το χταπόδι στα κάρβουνα, με πιο πειραγμένα, όπως ο ντάκος που γίνεται με χαρουποπαξίμαδο και το κρητικό κρεμώδες τυρί γαλένι με τη βελούδινη υφή και την ισορροπημένα ήπια γεύση. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα φρέσκα ψάρια μαγειρεμένα σε κρούστα αλατιού, τον σολομό που ψήνεται σε φλοιό κέδρου αλλά και τις γαρίδες σχάρας που συνδυάζονται ευρυματικά με το παραδοσιακό καπνιστό κρητικό απάκι.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια