Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Georgalas Restaurant
Ref: IPF20

Ψαροταβέρνα

Μακεδονία - Χαλκιδική - Νέα Καλλικράτεια
Παραλία Γεωπονικών
Ξεν.«Georgalas Sun Beach Resort»
Τηλέφωνο : 2399035001-3
facebook

Τιμή : € 30 - € 60
Ανοιχτό : Απρ. – Οκτ., καθ.,πρ.-βρ., Νοε – Μαρ Σαββατοκύριακα και αργίες

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

Ιστορική ταβέρνα της περιοχής με ωραία θέα στην παραλία Γεωπονικών. Πληθωρικά κρεατικά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με έφεση στη σχάρα. Μεγάλη λίστα κρασιών και ποικιλία ελληνικών αποσταγμάτων.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Ο «Γεωργαλάς», το οικογενειακό εστιατόριο, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα της παραλίας Γεωπονικών στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει χτίσει εδώ και δεκαετίες το φανατικό του κοινό που εξελίσσεται μαζί του. Από τα φρέσκα ψάρια που πρωταγωνιστούν στη σχάρα και το τηγάνι, άψογα ψημένα ή στεγνοτηγανισμένα και ζουμερά, όπως πρέπει, μέχρι τις προχωρημένες θαλασσινές σπεσιαλιτέ που φέρνουν την ψαροφαγία σε νέα εποχή. Φέτος επέστρεψε για ένα ακόμα καλοκαίρι ανανεωμένο και μας δίνει και πάλι λόγους να προγραμματίσουμε γευστικές εξορμήσεις στην περιοχή της Καλλικράτειας. Η αφοσίωση στην πολύ καλή πρώτη ύλη και την προσεκτική ανάδειξή της, η οικογενειακή θέρμη, η παρεΐστικη ατμόσφαιρα και το φιλικό σέρβις είναι μερικά μόνο από τα βασικά πλεονεκτήματα της ομάδας του «Γωργαλά». Η ελληνική παράδοση έχει εδώ την τιμητική της με ποιοτικά πιάτα θαλασσινών βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές με νότες εξέλιξης. Όλα αυτά τα απολαμβάνουμε με την παρέα μας έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο. Φυσικά δεν λείπουν και τα κρεατικά για τους αμετανόητους κρεατοφάγους. Σπεσιαλιτέ του σεφ Ηλία Κίτσιου και της ομάδας του, όπως το καλαμάρι γεμιστό με το λεμονάτο υψηλής γευστικής έντασης ριζότο, το σεβίτσε από φρέσκο ψάρι ημέρας με την μαύρη σος γιαουρτιού καθώς και τα ταρτάκια θαλασσινών ανεβάζουν τον γευστικό πήχη, συνοδεία μεγάλης λίστας κρασιών αλλά και σημαντικής ποικιλίας ελληνικών αποσταγμάτων.


Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :