Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Ferryman
Ref: VDF23

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022

Κρήτη - Άγιος Νικόλαος / Ελούντα - Ελούντα

Ακτή, Ελούντα
Τηλέφωνο : 2841041230

Τιμή : € 35 - € 50
Ανοιχτό : Μάι.-Οκτ., καθημ. μεσημ. βράδυ

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Η ανοικτή κουζίνα του εστιατορίου και ο δημιουργός του, Άκης Σφυρογιαννάκης, σε υποδέχονται με τις κατσαρόλες να σιγοβράζουν πάνω σε πυρωμένα ξύλα και φρέσκα κηπευτικά στα καλάθια. Με βάση τα εκλεκτά τοπικά υλικά (τυριά, λαχανικά, κρεατικά, ψάρι), η ομάδα του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα μαγειρεύει πιάτα που μένουν κατά κύριο λόγο πολύ κοντά στην παράδοση και ορισμένες προτάσεις σε σύγχρονο ύφος. Τραπέζια πάνω στο κύμα και εκπληκτική θέα στον κόλπο της Ελούντας.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide