Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Melia
Ref: DGK24

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

Χρυσός Σκούφος Χρυσοί Σκούφοι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Επτάνησα - Ζάκυνθος - Τραγάκι

Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»
Τηλέφωνο : 2695061600

Τιμή : € 100 - € 120
Ανοιχτό : Μάιος- Οκτώβριος, καθημερινά, βράδυ

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

15 / 20

Απλωμένα σε ντεκ με μέτωπο τη θάλασσα, τα τραπέζια του Melia αιωρούνται επάνω στο νερό, ενώ στην προέκταση ο σκεπαστός χώρος είναι πιο προφυλαγμένος και το σκηνικό εξίσου καθηλωτικό. Η κουζίνα του βραβευμένου chef Νίκου Ισπυρούδη και του head chef Βασίλη Κρανιά μεταφράζει τη ζακυνθινή παράδοση σε σύγχρονα πιάτα, διατηρώντας τη γευστική ρίζα τους. Στο μπαρμπούνι σαβόρο η σταφίδα γίνεται κρέμα και το δεντρολίβανο crumble, στη γλώσσα τα χόρτα, η αγκινάρα και η λεμονάτη beurre blanc παραπέμπουν στο φρικασέ, το παστίτσιο με ζακυνθινό κουνέλι, κρέμα από λαδοτύρι και σάλτσα στιφάδου είναι συνεπές στο όνομά του. Πλούσια κάβα, επαγγελματικό wine pairing και σέρβις επιπέδου συμπληρώνουν το fine dining εστιατόριο του Lesante Blue.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide