Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Elia's Restaurant

Μοντέρνα ελληνική κουζίνα

Σκιάθος - Κουκουναριές
Ξεν. «Mandraki Village»
Τηλέφωνο : 24270/49301
Fax:
Site: www.mandraki-skiathos.gr/restaurant-koukounaries.php
facebook

Τιμή : € 30 - €40
Ανοιχτό : 15 Μαΐου-5 Οκτ., καθημερινά, βράδυ

  • Σερβίρει και έξω
  • Κλιματισμός
  • Πάρκινγκ
  • Δέχεται πιστωτικές κάρτες
  • Σ.Ε.Τ.Ε.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14,5 / 20

Τo «Elia’s» με επικεφαλής τον Νίκο Σταυρακάκη βάζει τη Σκιάθο στο γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας. Με άριστες περγαμηνές χάρη στο πέρασμά του από μεγάλα ευρωπαϊκά εστιατόρια, ο Σταυρακάκης εκμεταλλεύεται την εμπειρία και τη δημιουργικότητά του, και δίνει πιάτα με καινοτόμο ελληνικό χαρακτήρα ή και fusion,που χαρακτηρίζονται από γευστικό βάθος και ισορροπία. Ακόμη καλύτερος φέτος με κορυφαία πιάτα: ελληνικός γύρος ramen με noodles φαγόπυρου, βασιλοζαργάνα σεβίτσε σε ζωμό ντολμαδάκι, σαλάτα λεμονόπιτα, μπαρμπούνι μπακλαβάς με μαύρη σκορδαλιά και σάλτσα κρίταμου, βοδινή ουρά με χειροποίητα νιόκι και ελληνική μαύρη τρούφα, κρεμ μπρυλέ μαύρης τρούφας με παγωτό μανιταριών. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide
Προνομιακή προβολή

Ένα μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο-προορισμός για τους επισκέπτες της κοσμοπολίτικης Σκιάθου, το «Elia’s» σαλπάρει για γοητευτικά γαστρονομικά ταξίδια με επικεφαλής τον ικανό σεφ Νίκο Σταυρακάκη. Συνδυάζοντας τολμηρά τις κρητικές γευστικές του αναμνήσεις με τα επαγγελματικά του βιώματα από φημισμένα διεθνή εστιατόρια, ο σεφ δημιουργεί μια συναρπαστική ελληνική κουζίνα υψηλού επιπέδου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016), η οποία βρίσκει το ιδανικό πεδίο έκφρασης στο πανέμορφο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Mandraki Village». Οι πλέον σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και οι μοντέρνες τεχνικές αξιοποιούνται με φαντασία, γεννώντας μια σειρά από θαυμάσια πιάτα με έντονο προσωπικό στοιχείο, όπως ο ελληνικός γύρος σαν ramen soup με noodles φαγόπυρου και κονσομέ τζατζικιού, αλλά και το ιδιαίτερα ντουέτο πάπιας μαγειρεμένο με αρώματα απο Σμυρνέικα σουτζουκάκια και χιόνι φέτας. Οι λάτρεις των νέων θαλασσινών γεύσεων μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε προτάσεις όπως ceviche βασιλοζαργάνας σε tiger milk απο ντολμαδάκι με έμφαση στη ντομάτα και το μπαρμπούνι-μπακλαβάς με μαύρη σκορδαλιά και ζωμό κρίταμου. Εξίσου υψηλού επιπέδου και τα επιδόρπια, με πιο χαρακτηριστικά το «σουφλέ χαρουποσοκολάτας με παγωτό ταχίνι και σος ελληνικού καφέ» και την κρεμ μπριλέ από ελληνική μαύρη τρούφα με παγωτό μανιταριών του δάσους.


Η αξιολόγηση των χρηστών

  • Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις από τους χρήστες

Δώσε τη δική σου αξιολόγηση

Ποιότητα Φαγητού : Σέρβις : Περιβάλλον :
Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας.
Το σχόλιό σας βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου και θα δημοσιευτεί σύντομα.
    • Ποιότητα Φαγητού
    • Σέρβις
    • Περιβάλλον
    • Σχόλια